Flanders Regularity

Balade

Start en aankomst te Kortrijk

Als uitvalsbasis kiezen de organisatoren voor de Guldensporenstad Kortrijk. In het historisch kader van ‘Hoeve De Blauwpoorte’ vinden documentencontrole, uitgebreid ontbijt en briefing plaats. Op het einde van de dag bereiken de deelnemers moe maar voldaan, opnieuw het wedstrijdcentrum en wacht hen een uitgebreide receptie met diner. De prijsuitreiking vindt eveneens plaats tijdens het diner.

Adembenemend parcours

Zoals de traditie het wil trakteert Kiwanis Classic Tour de deelnemers op een schitterend parcours. Hoewel de factor competitie toegevoegd wordt voor de categorie “Regularity” blijven adembenemende vergezichten, schitterende (geasfalteerde!) wegen langs kastelen en uitmuntende cateringlocaties één van de paradepaardjes van het evenement.

Roadbook

Het roadbook zal gepresenteerd worden onder de vorm van bol-pijl met afstanden. Een ‘no-nonsense’ roadbook waarbij de regelmatigheidsritten verreden worden door middel van tijdstabellen uitgereikt door de organisatie. De regelmatigheidsritten zijn keurig uitgestippeld in de meest rustige gebieden en afwisseling staat garant. De kortste regelmatigheidsrit is een ‘sprint’ van amper 3 kilometer terwijl de langste beproeving goed is voor ruim 20 kilometer. Ook de ondergrond en de omgeving wisselt voortdurend, een gekend recept van de uitzetters.

Een praktische proef op afgesloten terrein

Als kers op de taart eindigt het evenement met een proef op afgesloten (privé)terrein. De proef zal georganiseerd worden in combinatie met een korte koffiestop. Extra animo dus terwijl U aan het zwoegen bent op de behendigheidsproef en uw collega-rijders toekijken vanuit de koffiestop… Deelname aan de proef is vrijblijvend voor deelnemers aan de Balade.

Deelnameprijzen catering all-in

  • 350 € deelname Regularity (2 pers./wagen)
  • 150 € per extra inzittende (enkel voor Balade)
  • 75 € per bijkomend persoon ’s avonds vanaf 18u
  • 550 € als sponsordeelname

Toegelaten voertuigen

Wagens conform de Belgische Wegcode voor het bouwjaar 1975 worden toegelaten tot het evenement. Het totaal aantal voertuigen is beperkt tot 100 deelnemers.

Timing van het evenement "Balade" op zaterdag 13 april 2019
7u00 - 9u00Documentencontrole, conformiteitscontrole en uitgebreid ontbijt
9u30Roadbook: +/- 90 km en aperostop
14u30Roadbook: +/- 90km en koffiestop, vrijblijvende test op afgesloten terrein
18u00Aankomst en uitgebreide receptie en diner
AansluitendPrijsuitreiking

Inschrijven voor Balade?

Klik hier