Regularity

Regularity

LOCATIE

Domein hostellerie Klokhof, Sint-Anna 2, 8500 KORTRIJK (GPS: Verruestraat Marke - einde straat)

TIMING vanaf 7u00

Ontbijt + uitreiking roadbook & deurnummers

vanaf 9u30

Start etappe 1 – 150 km

vanaf 13u00

Lunch nabij golf Ath

vanaf 14u00

Start etappe 2 – 150 km

vanaf 17u30 Receptie
vanaf 19u00

Diner, prijsuitreiking & veiling

DEELNAME 500 € per team
ROADBOOK Bol-pijl met afstanden incl. Tripy tijdsregistratie
VOORWAARDEN

Maximaal 100 teams (regularity + ballade)

Max. bouwjaar 1975

START- & FINISHLOCATIE

Hostellerie Klokhof is een 18de eeuwse hoeve omgebouwd tot stijlvol hotel met tuin, bar en restaurant. Het domein ontvangt de deelnemers met een uitgebreid ontbijt terwijl de wagens opgesteld worden op de parking van het domein. Deelnemende voertuigen van de categorie ballade en deelnemende voertuigen van de categorie regularity worden op afzonderlijke parking opgesteld en elke categorie krijgt zijn eigen startprocedure & ‘startrijbaan’!

Het gezellige terras die, zoals de eigenaars van het domein zelf aangeven, in volle zomer dankzij zijn platanen doet denken aan Saint-Tropez, zal de uitvalsbasis zijn voor de receptie als de weergoden ons goed gezind zijn. Het diner, prijsuitreiking & veiling zal plaatsvinden in één van de vernieuwde feestzalen van het domein en wie na de finish wenst te overnachten kan 1 van de 9 beschikbare kamers boeken.

PARCOURS

Ochtendetappe – 150 km

We verlaten Kortrijk in rechte lijn om de bebouwde gebieden zo snel mogelijk achter ons te laten. Na enkele kilometers al volgen meteen de categorie ballade en de categorie regularity een afzonderlijke route. Elke categorie kan ongestoord ‘zijn ding’ doen. Tijdens de ochtendetappe rijden de regularity-rijders non-stop tussen ontbijt en lunch! Om de serieuze ochtendetappe toch enigszins te kunnen voorbereiden, zal het roadbook uitgereikt worden tijdens de documentencontrole. Een tankzone met sanitaire voorzieningen halfweg de ochtendetappe biedt de kans even op adem te komen. De gedaante van het parcours wisselt constant net zoals de grip van het 100% geasfalteerde parcours die de piloten voorgeschoteld krijgen.

Middagetappe – 150 km

Na de lunch op het prachtige domein Golf du Mont Garni vervolgen zowel de categorie Ballade als de categorie Regularity hun afzonderlijke route. Het exacte tracé van “de finale” houden we strikt geheim maar we zijn ervan overtuigd dat wanneer we U verwelkomen op de receptie op het terras van domein Hostellerie Klokhof U onze mening zal delen: de Flanders Regularity hoort thuis in het rijtje der klassiekers!

BijlageGrootte
PDF-pictogram Reglement Regularity 2020837.75 KB

Inschrijven voor Regularity?

Klik hier